Στοχευμένο web περιεχόμενο από το ανανεωμένο Yahoo app

by Nikos Kaimakamis • On 13-09-2018 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To ανανεωμένο Android app της Yahoo φέρνει στην οθόνη του κινητού ακριβώς εκείνες τις πληροφορίες που θέλει ο χρήστης. 

Με την εφαρμογή της Yahoo, θα μπορεί κανείς να έχει στην αρχική του οθόνη μία σύνοψη όλων εκείνων των στοιχείων που φέρνουν οι ξεχωριστές υπηρεσίες της Yahoo, όπως είναι οι ειδήσεις, η αναζήτηση, η ηλεκτρονική αλληλογραφία, ο καιρός, οι οικονομικές ειδήσεις και άλλα. Ο σκοπός της Yahoo είναι να δώσει στους χρήστες των επιμέρους υπηρεσιών της ένα σημείο στο οποίο να μπορούν με μία ματιά τη σύνοψη των όσων τους ενδιαφέρουν.

Στο πάνω μέρος της οθόνης συγκεντρώνονται οι βασικές πληροφορίες για τον καιρό, ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ο χρήστης, ενώ από κάτω υπάρχει μία λίστα με τις βασικές ειδήσεις που η Yahoo θεωρεί ότι ενδιαφέρουν τον κάθε χρήστη με βάση τις προτιμήσεις του. Το πεδίο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ακολουθεί και εάν κάποιος έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία του εντοπισμού τοποθεσίας, τότε θα μπορεί μέσα στην εφαρμογή να δει και προσφορές και κουπόνια, ανάλογα με την περιοχή στην οποία κινείται.

Η εφαρμογή της Yahoo αντλεί αρκετούς πόρους από την εσωτερική μνήμη της Android συσκευής, επομένως είναι χρήσιμη για όσους έχουν αρκετό χώρο διαθέσιμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons