Στους 12.000 οι επισκέπτες του GameAthlon powered by Γερμανός

by George Polyzos • On 12-06-2018 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Με ρεκόρ συμμετοχής ολοκληρώθηκε το κορυφαίο Gaming event του καλοκαιριού, GameAthlon powered by Γερμανός, που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do με 2.000 gamers και πάνω από 12.000 επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, διοργανώθηκαν 18 τουρνουά gaming σε 130 κονσόλες και 100 PC με έπαθλα έως €20.000. Παράλληλα με τα τουρνουά, οι λάτρεις της τεχνολογίας και των eSports είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους YouTubers, Pro-Gamers και cosplayers στο 360ο stage.

Οι celebrities του community, Vibrator, GRamers, Κοντοπίδης, CaptainPanez και HackyPixelz, μπήκαν στο booth Γερμανός και βγήκαν… 3D avatars, VR καλλιτέχνες και mind controllers, χάρη στα high-tech activations, κερδίζοντας τα βλέμματα και τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Επιπλέον, όσοι βρέθηκαν στην αρένα των 3,5 στρεμμάτων δοκίμασαν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών, όπως το Detroit Become Human, ενώ είδαν από κοντά κονσόλες, παιχνίδια και gadgets των μεγαλύτερων κατασκευαστών gaming και τεχνολογίας του κόσμου.

Ο Γερμανός συνεχίζει να δίνει δυναμικά το «παρών» στον χώρο του gaming. Στην καρδιά της τεχνολογίας, κορυφαίοι τίτλοι παιχνιδιών, προηγμένες κονσόλες, αλλά και όλες οι νέες κυκλοφορίες σε προσιτές τιμές και με αποκλειστικές προσφορές, είναι διαθέσιμες στα καταστήματα Γερμανός ή στο www.germanos.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons