Στοιχεία Windows 10 στις low end συσκευές

by Nikos Kaimakamis • On 09-02-2015 • AT 1:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia_Lumia_520

Η Microsoft δηλώνει ότι θέλει να βρει έναν τρόπο τα Windows 10 να μπορέσουν να μπουν και σε low end συσκευές με 512ΜΒ μνήμης RAM. Αυτό έγινε γνωστό μετά από το tweet που έστειλε ο Joe Belfiore της Microsoft, ο οποίος σημείωσε ότι για τα προσιτά smartphones που έχουν χαμηλή μνήμη RAM και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, θα υπάρχει ένα πακέτο αναβάθμισης, το οποίο και θα περιλαμβάνει στοιχεία των Windows 10.

Το κύριο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το Nokia Lumia 520, το οποίο είναι ένα smartphone το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τον Ιούλιο του 2014.

Συσκευές όπως το εν λόγω Lumia, θα μπορούν να τρέχουν αρκετά από τα στοιχεία του λειτουργικού Windows 10, αλλά δεν θα πρόκειται για το πλήρες πακέτο που θα προσφέρουν τα Windows 10 σε άλλες πιο ισχυρές συσκευές. Για την ιστορία, η Microsoft δηλώνει ότι το λειτουργικό της σύστημα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα στάδιο εσωτερικών δοκιμών, για να βρεθούν όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύψουν. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο, είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν περισσότερα.

Εκτιμάται ότι σε περίπτωση που αρκετά στοιχεία από τα Windows 10 περάσουν σε συσκευές με μνήμη RAM 512ΜΒ, τότε το ενδιαφέρον για τα επερχόμενα Windows 10 θα αυξηθεί κατακόρυφα, ειδικά εάν αυτές οι συσκευές θα μπορούν να τρέχουν τις universal apps που θα υποστηρίζει το νέο λειτουργικό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons