Στοιχεία του χειρισμού του iPhone X ενδέχεται να έχει το επερχόμενο Android P

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2018 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ένα από τα στοιχεία χειρισμού του iPhone X εκτιμάται ότι θα έρθει και στο Android P, την επόμενη εκδοχή του λειτουργικού της Google. 

Συγκεκριμένα, το Android P αναμένεται να αποκτήσει τα gesture controls που βρίσκει κανείς και στο iPhone X, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η Google πειραματίζεται με εναλλακτικούς τρόπους χειρισμού της συσκευής, εκτός από τα virtual πλήκτρα στην οθόνη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Engadget, ενδέχεται να δίδεται η δυνατότητα στους χρήστες του Android P, να ανοίγουν τις δυνατότητες του multitasking με ένα swipe, ενώ δεν αποκλείεται το πλήκτρο back να εξαφανίζεται όταν δεν είναι σε χρήση.

Σε αυτή τη φάση είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το πώς ακριβώς θα είναι το interface του επερχόμενου mobile λειτουργικού της Google, αλλά το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει την επόμενη εκδοχή του Android, το οποίο και εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του στο επόμενο Google I/O.

H αντιγραφή στοιχείων από το Android στο iOS και αντίστροφα είναι μια διαδικασία που αναμένεται να συνεχιστεί στο μέλλον, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα από τα στοιχεία του χειρισμού του iOS ενδέχεται να γίνει κομμάτι του βασικού εξοπλισμού του επερχόμενου Android P.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons