Στοιχεία για το Google Project Tango phablet

by Nikos Kaimakamis • On 08-01-2016 • AT 12:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

project tango phablet

H Google έρχεται σε συνεργασία με τη Lenovo για τη δημιουργία του πρώτου Project Tango phablet, όπως ανακοινώθηκε στο CES 2016. 

To Google Project Tango phablet που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Lenovo έχει διαγώνιο 6 ιντσών στην οθόνη του και αντλεί τη δύναμή του από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon, άγνωστων τεχνικών χαρακτηριστικών. Γενικότερα, οι πληροφορίες που αφορούν στο Project Tango phablet είναι ελάχιστες, παρόλο που η Lenovo με την Google δηλώνουν ότι αυτό θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο του Project Tango, οι συσκευές που το υποστηρίζουν είναι εφοδιασμένες με κάμερες και αισθητήρες που θα επιτρέπουν το 3D Mapping. Στο Project Tango phablet που παρουσιάστηκε στο Consumer Electronics Show, υπήρχε μια κάμερα 4 Megapixel στο πίσω μέρος, ένας φακός fish eye 180 μοιρών, μία μπροστινή κάμερα με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και μία κάμερα βάθους πεδίου.

Στην παρουσίαση της Lenovo, με τη βοήθεια των developer kits για το Project Tango, μπόρεσε να γίνει μια χαρτογράφηση της σκηνής και μπορούσαν να προβληθούν 3D virtual αντικείμενα στο σκηνικό, όπως θα γινόταν σε μία εφαρμογή ενισχυμένης πραγματικότητας. To Project Tango μπορεί να βρει εφαρμογές στο mobile gaming και όχι μόνο, ενώ η Lenovo φιλοδοξεί να βγάλει το καλοκαίρι στην αγορά το πρώτο της Phablet, σε τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 500 ευρώ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons