Στο Public η πρώτη αποκλειστική παρουσίαση της κάμερας Fujifilm Χ-Τ3

by George Polyzos • On 14-10-2018 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Η ολοκαίνουργια mirrorless φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-T3 παρουσιάστηκε στο Public Cafe Συντάγματος σε ειδική εκδήλωση.

Οι λάτρεις της εικόνας και της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία στις 8 Οκτωβρίου στο Public Συντάγματος να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη φωτογραφία παρέα με την ολοκαίνουργια mirrorless φωτογραφική μηχανή Fujifilm X-T3 και τον επίσημο X-Photographer της Fujifilm, Ανδρέα Καμούτση. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης το κοινό θαύμασε τις φωτογραφίες του γνωστού φωτογράφου και ανακάλυψε μαζί του τις ιστορίες πίσω από αυτές ενώ, δοκίμασε όλο το line up της Fujifilm με highlight της βραδιάς την πρώτη παρουσίαση για την Ελλάδα της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας, της Fujifilm X-T3.

Το νέο μοντέλο Fujifilm X-T3 διατηρεί την κλασική εμφάνιση της σειράς, παρουσιάζοντας συγχρόνως περισσότερες καινοτομίες από ποτέ. Ο ολοκαίνουριος αισθητήρας X-Trans CMOS 4 και ο νέος επεξεργαστής εικόνας X-Processor 4, είναι δύο αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που εγγυώνται να προσφέρουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία, αντάξια της τέταρτης γενιάς της σειράς φωτογραφικών μηχανών Fujifilm X.

Επιπλέον, εξοπλίζεται και με πολλά ακόμα νέα χαρακτηριστικά που την βάζουν σε περίοπτη θέση, μερικά από τα οποία είναι τα παρακάτω:
Μέγιστη ανάλυση 6240 Χ 4160 pixels
Ανάλυση 26 Megapixel
Οθόνη αφής 3 ιντσών
Αυτόματη εστίαση
Αναγνώριση προσώπου
Μπαταρία Λιθίου
Εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση
Αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες
Συνεχείς λήψεις
Βάρος 539γρ.
Bluetooth

Η φωτογραφική μηχανή χαρακτηρίζεται επίσης από ακόμα υψηλότερη ταχύτητα φωτογράφισης σε συνδυασμό με πολύ καλές δυνατότητες απεικόνισης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons