Στο δεύτερο μισό του έτους το Office 2016

by Nikos Kaimakamis • On 26-01-2015 • AT 1:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Word_UI

Η Microsoft, μετά την παρουσίαση των Windows 10, δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την επερχόμενη κυκλοφορία της σουίτας Office 2016. 

Το Office 2016 θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 2015, για τους σταθερούς υπολογιστές και τους laptops, ενώ αργότερα -χωρίς να ξεκαθαρίζεται η ακριβής ημερομηνία- θα ακολουθήσει η έκδοση για τις φορητές συσκευές με οθόνη αφής. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις προσεχώς για τη σουίτα εφαρμογών γραφείου.

Η έκδοση του Office 2016 που θα ανακοινωθεί για desktop θα είναι ειδικά δημιουργημένο για συσκευές με πληκτρολόγιο και ποντίκι, ενώ οι εκδόσεις που θα είναι δημιουργημένες για τις συσκευές με touchscreen δεν θα έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την πλήρη έκδοση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι στις φορητές συσκευές, όπως είναι τα smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Windows 10, οι εφαρμογές Office 2016 θα είναι προεγκατεστημένες και δωρεάν διαθέσιμες παντού.  Εκτιμάται ότι η λογική τιμολόγησης που υπάρχει και σήμερα με το Office 365 θα είναι η ίδια και στο Office 2016.

Θα υπάρχει, όπως είναι αναμενόμενο, και η έκδοση για Android και iOS της σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft, με μία έκδοση της να είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες φορητών συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons