Στο δεύτερο μισό του 2015 το Office 16

by Nikos Kaimakamis • On 29-10-2014 • AT 11:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

office-16

H νέα έκδοση του Microsoft Office 16 αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς το κοινό στο δεύτερο μισό του 2015 σύμφωνα με το ZDNet. 

Οι πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας της νέας σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft έχουν δοθεί στην δημοσιότητα από την επικεφαλής του τμήματος Marketing του Office και Office 365, Julia White, η οποία μίλησε στο Tech Ed, στην Βαρκελώνη, στις 28 Οκτωβρίου.

Την ίδια χρονική περίοδο η Microsoft επιδιώκει να παρουσιάσει και τις νέες εκδόσεις του Exchange Server και του SharePoint Server. Για το Lync και τη δική του ανανεωμένη έκδοση δεν έχει καθοριστεί κάποια ημερομηνία παρουσίασης. Ήδη οι εφαρμογές του Office 16, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ZDNet, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της δοκιμής από ανεξάρτητους δοκιμαστές, αλλά και στο εσωτερικό της Microsoft.

Παράλληλα, η Microsoft επιδιώκει να λανσάρει και το Office for Android Tablet, που θα φέρει τις mobile εφαρμογές γραφείου στα tablets με το λειτουργικό σύστημα της Google, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας να θεωρείται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2014, ενώ αναμένεται και η πρώτη παρουσίαση της επόμενης έκδοσης του Office για υπολογιστές Mac, αρχικά σε preview παρουσίαση και αργότερα θα γίνει η ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας της σουίτας για υπολογιστές με το λειτουργικό σύστημα της Apple. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ZDNet, η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς και ταυτοχρόνως για διάφορες εκδοχές του Office που αναπτύσσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons