Στο 18.7% το ποσοστό του Android Marshmallow

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2016 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Android-Marshmallow

Το ποσοστό υιοθέτησης του Android Marshmallow είναι στο 18.7%, σύμφωνα με τις μετρήσεις για τον Σεπτέμβριο. 

Το νεώτερο Android Nougat καταλαμβάνει μόλις το 0.1% του Android οικοσυστήματος, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που αναφέρει το 9to5 Google. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τις νέες συσκευές που συνδέονται με το Google Play Store και δείχνουν την άνοδο χρήσης των διάφορων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων της Google.

Η άνοδος του Android Marshmallow μέσα στον μήνα ήταν 3.5%, στοιχείο που δείχνει τις νέες συσκευές με Android που αγοράζονται, καθώς και το ότι έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζονται και ορισμένα παλαιότερα μοντέλα.

Το ποσοστό υιοθέτησης του Android Nougat είναι λογικό να είναι χαμηλό, καθώς δεν έχουν ακόμα έρθει πολλά μοντέλα που να το έχουν εγκατεστημένο. Θα περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να κάνει την εμφάνισή του πιο δυναμικά στο Android οικοσύστημα. Το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο Android αυτή τη στιγμή είναι το Lollipop, το οποίο έχει μερίδιο 35%, αλλά έχει αρχίσει να χάνει σε ποσοστό.

Το Android KitKat βρίσκεται στο 27.7%, ενώ το Jelly Bean και το Ice Cream Sandwich βρίσκονται σε ποσοστά 15.6% και 1.4% αντίστοιχα. Στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Google παραμένει εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπάρχει ένα ποσοστό 0.1% από το Froyo.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons