Στις αρχές Αυγούστου το νέο Samsung Galaxy Note

by Nikos Kaimakamis • On 03-06-2016 • AT 10:19 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

Samsung-renders-Galaxy-Note-5-S6-edge-plus

Το νέο μοντέλο της σειράς Samsung Galaxy Note αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις αρχές Αυγούστου. 

Οι πρώτες σχετικές πληροφορίες ήρθαν από τον λογαριασμό του evleaks στο Twitter, οι οποίες βγαίνουν πολύ συχνά αληθινές, επομένως είναι εύλογο να έχει προκληθεί ένας μικρός… σεισμός στο Διαδίκτυο σχετικά με το επερχόμενο Samsung Galaxy Note.

Εκτός από εκείνες τις πληροφορίες που θέλουν το νέο μοντέλο να ονομάζεται Samsung Galaxy Note 6, υπάρχουν και φήμες που κάνουν λόγο για αλλαγή της ονομασίας σε Note 7, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά σε αυτή τη φάση.

Μία άλλη έντονη φήμη είναι εκείνη που μιλά για κάμερα με διπλό φακό, ενώ εκτιμάται επίσης, ότι το μέχρι σήμερα γνωστό Samsung Hub μπορεί να είναι BlackBerry Hub στο επερχόμενο Samsung Galaxy Note. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την οθόνη να έχει διαγώνιο 5.7 ιντσών, να είναι τεχνολογίας Super AMOLED και να έχει ανάλυση Quad HD ή ακόμα και 4Κ.

To Sammobile σημειώνει ότι ενδέχεται μαζί με το απλό Note, να κάνει την εμφάνισή του και ένα μοντέλο Edge. Πολλές είναι οι αναφορές για τις 2 Αυγούστου ως πιθανής ημερομηνίας για τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy Note. Μένει να δούμε εάν θα βγουν αληθινές…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons