Στις αρχές Απριλίου έρχονται τα νέα iPad της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 15-03-2017 • AT 1:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To νέο κεντρικό κτίριο της Apple θα υποδεχτεί τα νέα μοντέλα του iPad στις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Ένα από τα νέα μοντέλα του 2017 που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι το iPad με την οθόνη διαγωνίου 10,5 ιντσών, το οποίο θα ανήκει στην οικογένεια iPad Pro, ενώ μένει ασαφές ακόμα το εάν θα συνοδεύεται και από τα μεγαλύτερα μοντέλα με οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών. Το βασικό χαρακτηριστικό του iPad Pro με την οθόνη 10,5 ιντσών είναι ότι η πρόσοψή του θα καταλαμβάνεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της από την οθόνη, με ελάχιστα περιθώρια γύρω από αυτή.

Το iPad Pro με την οθόνη διαγωνίου 10,5 ιντσών είναι ένα μοντέλο στο οποίο ποντάρει πολλά η Apple, η οποία φιλοδοξεί να πουλήσει ένα εκατομμύριο μονάδες τον πρώτο μήνα της παρουσίασής του και άλλες 1,2 εκατομμύρια μονάδες στους μήνες που θα ακολουθήσουν. Σύμφωνα με το Digitimes, το μοντέλο iPad Pro με την οθόνη των 9,7 ιντσών παρουσιάζει σταθερές πωλήσεις από τον Φεβρουάριο, ενώ υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2017 έχουν αποσταλεί στην αγορά 3 με 4 εκατομμύρια μονάδες.

Για πολλούς, το νέο μοντέλο των 10,5 ιντσών θα είναι εκείνο που θα αντικαταστήσει το iPad Pro των 9,7 ιντσών. Αντίθετα, ο αντικαταστάτης του iPad Air, σύμφωνα με το Phone Arena θα είναι ένα μοντέλο με διαγώνιο 9,7 ιντσών. Μένει να το δούμε…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons