Στις 9 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν επίσημα τα νέα iPhone 6S και 6S Plus

by Nikos Kaimakamis • On 28-08-2015 • AT 11:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 6s

H Apple ετοιμάζεται για την παρουσίαση των νέων iPhones, η οποία θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των iPhone 6 και iPhone 6 Plus είμαστε έτοιμοι να δούμε το iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να είναι κατασκευασμένα με το Αλουμίνιο Series 7000 της Apple, το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροπορική βιομηχανία, ενώ θα είναι και προικισμένα με την τεχνολογία Force Touch που είδαμε για πρώτη φορά στο Apple Watch.

Η μνήμη RAM στα νέα μοντέλα θα είναι 2 GB, σύμφωνα με την σχετική φημολογία, ενώ η πίσω κάμερα θα είναι 12 Megapixel αντί για την κάμερα των 8 Megapixel που υπάρχει στο παρόν μοντέλο. Ένα άλλο στοιχείο στον τεχνολογικό εξοπλισμό του νέου μοντέλου είναι η ικανότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4Κ.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει μία πιο προσιτή έκδοση του iPhone, το οποίο θα έχει πλαστικό πλαίσιο, το οποίο μπορεί να ονομάζεται iPhone 6C και θα έχει οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών, ενώ στο ίδιο event, ο κόσμος περιμένει να δει εάν τελικά η Apple θα παρουσιάσει ένα iPad Pro με μεγαλύτερη οθόνη διαγωνίου 12,9 ιντσών.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς όλα δείχνουν ότι η Apple θα έχει αρκετές ειδήσεις για εμάς τις επόμενες ημέρες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons