Στις 7 Σεπτεμβρίου το νέο Sony PS4;

by Nikos Kaimakamis • On 10-08-2016 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

sony ps4 closeup

Η Sony επιβεβαιώνει τη διοργάνωση ενός event παρουσίασης νέου προϊόντος στις 7 Σεπτεμβρίου και όλοι μιλούν για το νέο PS4. 

H Sony κάνει λόγο για ένα Playstation Meeting εκείνη την ημερομηνία, επομένως είναι λογικό όλοι να αναμένουν ότι τότε θα γίνει η πρώτη επαφή με το Playstation Neo. Η παρουσίαση θα γίνει στο Playstation Theater, στην Times Square της Νέας Υόρκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί είχε γίνει και η πρώτη παρουσίαση του Sony PS4, τον Φεβρουάριο του 2013.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Sony ετοιμάζει εδώ και καιρό μία ανανεωμένη και πιο ισχυρή έκδοση του Playstation, η οποία έχει το κωδικό όνομα Neo, το οποίο, σύμφωνα με το Polygon, θα έρθει να ανταγωνιστεί το Project Scorpio της Microsoft, τη νέα κονσόλα που αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή της μέσα στο 2017.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί από διάφορες διαδικτυακές πηγές, το Sony PS4 Neo θα προσφέρει ανάλυση 4K, έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίζει τις δυνατότητες των μοντέρνων τηλεοράσεων, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά αναμένεται να είναι αναβαθμισμένα σε σχέση με εκείνα του παρόντος μοντέλου. Έχουν εμφανιστεί πληροφορίες και φήμες που θέλουν τη Sony να το κυκλοφορεί σε τιμή γύρω στα 400 ευρώ, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά σε αυτή τη φάση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons