Στις 4 Οκτωβρίου έρχεται το Google Pixelbook

by Nikos Kaimakamis • On 20-09-2017 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

To Google Pixelbook είναι μια 2 σε 1 συσκευή με λειτουργικό σύστημα Chrome OS και συνοδευτικό stylus για την οθόνη του. 

Το Google Pixelbook αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 4 Οκτωβρίου, με ενδεικτική τιμή η οποία στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 1200 δολάρια. Το Google Pixelbook εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL smartphones σε κοινό event από την Google. Το Google Pixelbook θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 128, τα 256 και τα 512 GB, φυσικά τεχνολογίας SSD.

To Google Pixelbook θα μπορεί να μετατραπεί με ευκολία από laptop σε tablet, με τη βοήθεια του συνοδευτικού πληκτρολογίου του, ενώ το συνοδευτικό stylus θα έχει τέτοια τεχνολογία που θα αναγνωρίζει το επίπεδο πίεσης στην οθόνη, ώστε να ανταποκρίνεται αναλόγως στις εντολές του χρήστη. Το stylus, σύμφωνα με όλες τις φήμες, θα πωλείται ξεχωριστά στην τιμή των 99 δολαρίων.

Το Google Pixelbook θα κινείται στις παρυφές της premium κατηγορίας, καθώς θα είναι πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό των convertibles, αλλά ο στόχος του φαίνεται πως θα είναι το κοινό που μέχρι σήμερα επέλεγε να επενδύσει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων σε κάποιο από τα προϊόντα της Apple, κάτι που γίνεται εμφανές και από τον προσεγμένο σχεδιασμό του, όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons