Στις 30 Μαρτίου διαθέσιμο το Microsoft HoloLens kit

by Nikos Kaimakamis • On 29-02-2016 • AT 1:27 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HoloLens-hero

Έτοιμο για την κυκλοφορία του είναι το κράνος Microsoft HoloLens με τα πρώτα κομμάτια να είναι έτοιμα προς διάθεση στις 30 Μαρτίου. 

Η εφαρμογή του Microsoft HoloLens για το PC είναι ήδη έτοιμη, ενώ τα πρώτα kit που απευθύνονται προς την κοινότητα των developers που θα το δοκιμάσουν και θα αναπτύξουν εφαρμογές augmented reality για αυτό αγγίζουν τα 3000 δολάρια. Η τιμή αυτή είναι αρκετά υψηλή για ένα μοντέλο προπαραγωγής, αλλά το Microsoft HoloLens είναι ένα πρωτοπόρο προϊόν που είναι λογικό ότι θα κοστίζει ακριβά εξαρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν sign up στη λίστα ενδιαφερόμενων για το Microsoft HoloLens από τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ από τις 30 Μαρτίου και μετά θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται τα πρώτα kits. Η εφαρμογή του PC για το HoloLens, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Microsoft Store, επιτρέπει το downloading των εικόνων που καταγράφει το κράνος απευθείας στο PC, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι μπορεί κανείς να κάνει streaming της εικόνας που βλέπει εκείνος που φορά το κράνος.

Μέσω της εφαρμογής μπορεί κανείς να κάνει και uploading περιεχομένου στο HoloLens, ενώ μπορούν να γίνουν και κάποιες εργασίες διαχείρισης, όπως είναι το άνοιγμα και κλείσιμο των εφαρμογών στο Microsoft HoloLens.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons