Στις 28 Απριλίου θα παρουσιασθεί το LG G4

by Nikos Kaimakamis • On 31-03-2015 • AT 10:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-G4-Specs

Η νέα ναυαρχίδα, το LG G4, είναι έτοιμο να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, με τα ημερολόγια να σημειώνουν την 28η Απριλίου ως την ημερομηνία που θα συμβεί αυτό.

Ήδη έχει σταλεί η σχετική πρόσκληση προς του εκπροσώπους του Τύπου για ένα event που θα συμβεί ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Σεούλ, τη Σιγκαπούρη και την Κωνσταντινούπολη και έχει ως θέμα του See The Great, Feel The Great, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το αντικείμενο της παρουσίασης δεν μπορεί να είναι άλλο παρά το LG G4.

Δεν αποκλείεται, μαζί με το LG G4, να κάνει την εμφάνισή του και ένα phablet, το LG G4 Note, το οποίο θα έρθει να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Note 4 και θα είναι εφοδιασμένο με ειδικό πενάκι.

Αναφορικά με το LG G4, οι φήμες λένε ότι θα έχει την οθόνη που εξοπλίζει το LG G3, με ανάλυση 1440×2560 pixel, ενώ, σύμφωνα με το Phone Arena θα υπάρχει αλλαγή στον τομέα του επεξεργαστή με τον Snapdragon 810 της Qualcomm να μην βρίσκει τελικά τη θέση του στη νέα Android ναυαρχίδα της LG και να τον αντικαθιστά ο Snapdragon 808. Οι εκτιμήσεις μιλούν για την επιλογή του Snapdragon 810 για το LG G4 Note, αλλά κάτι τέτοιο μένει να φανεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons