Στις 27 Οκτωβρίου έρχεται το Assassin’s Creed Origins

by Nikos Kaimakamis • On 12-06-2017 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To Assassin’s Creed Origins φέρνει εικόνες της Αρχαίας Αιγύπτου στην οθόνη σας και θα ξεκινήσει να διατίθεται από τα τέλη Οκτωβρίου και έπειτα. 

Ο νέος τίτλος του Assassin’s Creed ξεχωρίζει για την ανανεωμένη του αισθητική και τα πολύ ωραία γραφικά του, όπως φάνηκε από ένα σύντομο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα και δίνει μια καλή εικόνα για το πώς θα είναι το gameplay του νέου παιχνιδιού. Τις εντυπώσεις κλέβει το γεγονός ότι ο δολοφόνος μπορεί να χειρίζεται και έναν αετό, ο οποίος τον βοηθά να επιλέγει και να παρακολουθεί τους στόχους του.

Το σκηνικό είναι καλοστημένο, με ζώα της Αρχαίας Αιγύπτου να κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία, ενώ ο δολοφόνος έχει στη διάθεσή του αρκετά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιεί ανάλογα με τις συνθήκες, με την έμφαση να δίνεται στα βέλη. Σε γενικές γραμμές, το Assassin’s Creed Origins ακολουθεί τις βασικές επιταγές του gameplay της σειράς και αυτό είναι από μόνο του ένα στοιχείο που μπορεί να το κάνει εθιστικό.

Το Assassin’s Creed Origins θα είναι ένας από τους πρώτους τίτλους που θα εκμεταλλευτούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xbox One X, επομένως η Αρχαία Αίγυπτος θα ζωντανεύει με μεγάλη λεπτομέρεια μπροστά στα μάτια σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons