Στις 23 Μαρτίου αποκαλύπτονται τα Oppo F3 και F3 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 09-03-2017 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Newsroom

Έμφαση στις selfies αναμένεται να δίνουν τα Oppo F3 και F3 Plus που θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στις 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση στου δημοσιογράφους, η Oppo ονομάζει την εκδήλωση της 23ης Μαρτίου ως “Selfie Expert Launch Event”, στοιχείο που δείχνει την κατεύθυνση που δίνει σε τουλάχιστον ένα από τα δύο νέα της smartphones. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων, στο Διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες που θέλουν το Oppo F3 να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 653, με οχτώ πυρήνες, ενώ η μνήμη RAM θα είναι 4 GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 GB, ενώ η οθόνη θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED, με διαγώνιο 5,5 ιντσών.

Το Oppo F3 Plus, προφανώς θα είναι μεγαλύτερο σε εξωτερικές διαστάσεις και θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το μικρότερο μοντέλο, ίδια τεχνολογία στην οθόνη, η οποία όμως, θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών. Η ανάλυση της στην περίπτωση του Oppo F3 Plus αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από το F3. H μνήμη RAM θα είναι στα 6 GB, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα αγγίζει τα 64 GB. Η κάμερα θα είναι στα 16 Megapixel και η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 8 Megapixel, ενώ η μπαταρία στην περίπτωση του Oppo F3 εκτιμάται ότι θα είναι στα 4000 mAh.

Μένει να δούμε τα τελικά χαρακτηριστικά σε λίγες εβδομάδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons