Στις 21 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone SE της Apple

by Nikos Kaimakamis • On 11-03-2016 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Apple-Store

H Apple ζητά από τους φίλους της να μαρκάρουν την 21η Μαρτίου στο ημερολόγιο, καθώς προγραμματίζει αποκαλύψεις για εκείνη την ημέρα. 

Στο event που ανακοίνωσε η Apple αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους νέες συσκευές, για τις οποίες η φημολογία είναι έντονη, αλλά η Apple, ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική, δεν αποκαλύπτει τίποτα. Οι φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει στις 21 Μαρτίου το νέο iPad Pro με οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών, καθώς και ένα low end iPhone, με οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών.

Για το iPhone των 4 ιντσών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι θα ονομάζεται iPhone SE. Εκτιμάται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Apple Pay και θα είναι πιο προσιτό από τα άλλα smartphones της φίρμας. Σύμφωνα με το ZDNet, στο event που προγραμματίζει η Apple δεν αναμένεται να κάνει τελικά την εμφάνισή του ένα Apple Watch 2. Από την άλλη μεριά, κατά τη διάρκεια του event, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει software updates για τα Apple Watch, Apple TV και iOS.

Ως συνήθως, κάθε event της Apple συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ συνοδεύεται πάντοτε και από έντονη φημολογία για το τι θα περιλαμβάνει τελικά. Μένει να το δούμε σε λίγες εβδομάδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons