Πιθανά στις αγορές από τις 21 Απριλίου το Samsung Galaxy S8

by Nikos Kaimakamis • On 13-03-2017 • AT 1:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Νέα ανάλυση της εταιρείας KGI Securities προβλέπει ότι το Samsung Galaxy S8 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην αγορά στις 21 Απριλίου. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Samsung να μεταφέρει μία εβδομάδα νωρίτερα την ημερομηνία εναρξης των πωλήσεων του Galaxy S8, το οποίο θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση κατά τη διάρκεια του Samsung Galaxy Unpacked Event που θα λάβει χώρα στις 29 Μαρτίου. Εκεί θα παρουσιαστεί και το Samsung Galaxy S8 Plus.

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη νέα ναυαρχίδα της Samsung να ξεκινά την εμπορική της πορεία από τις 28 Απριλίου και μετά, αλλά φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα στην γραμμή παραγωγής της κορεάτικης εταιρείας για πιο σύντομο λανσάρισμα στις αγορές. Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, η KGI προβλέπει ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει οθόνη 5,8 ιντσών, ενώ το Plus θα έχει οθόνη 6,2 ιντσών, με ανάλυση 2960×2400 pixels, μνήμη RAM 4 GB, ενώ για τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην Κορέα η μνήμη RAM θα είναι 6 GB.

Κατά τα άλλα, η Samsung ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Harman International Industries, σε ένα deal το οποίο έφτασε σε ύψος τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Samsung αποκτά τον πλήρη έλεγχο της Harman, στοιχείο που της ανοίγει την αγορά των συστημάτων infotainment για αυτοκίνητα, με την General Motors να αποτελεί έναν από τους βασικούς της πελάτες. Το κύριο πεδίο δραστηριότητας της Harman είναι στις ΗΠΑ, αλλά η εταιρεία έχει συμφωνίες και με άλλους κατασκευαστές στην υφήλιο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons