Στις 2 Μαρτίου το press event της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 10-02-2015 • AT 5:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Microsoft's Windows 8.1 Goes On Sale

Πολλές είναι οι ειδήσεις που αφορούν στην Microsoft αυτή την περίοδο, με την πιο σημαντική από όλες να αφορά στην επικείμενη παρουσία της στο Mobile World Congress. Το Mobile World Congress λαμβάνει χώρα στη Βαρκελώνη, από τις 2 έως και τις 5 Μαρτίου και η Microsoft έχει ετοιμάσει ένα press event, στο πλαίσιο της έκθεσης, όπου αναμένεται να γίνει η παρουσίαση νέων μοντέλων την πρώτη ημέρα του MWC. Οι φήμες μιλούν για τον αντικαταστάτη του Lumia 1320, μία νέα έκδοση του Lumia 830, καθώς και νεώτερες πληροφορίες για τα Windows 10 στις φορητές συσκευές.

Αναφορικά με τα Windows 10, πάντως, σύμφωνα με το Neowin, η Microsoft εκτιμάται να έχει έτοιμα τα Windows 10 για κυκλοφορία μέχρι τον Ιούνιο του 2015, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο. Το Συνέδριο Build της Microsoft είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο, επομένως, τότε θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Για αρκετούς, ο Ιούνιος φαίνεται πως είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που μιλούν για κυκλοφορία των Windows πριν από τον Αύγουστο.

microsoft-mwc-2015

Μιλώντας για λανσαρίσματα της Microsoft, φέτος αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το νέο Office 2016, για το οποίο η Microsoft αποφάσισε να δώσει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του στο Microsoft Connect που μπορεί να βρει κανείς πληκτρολογώντας connect.microsoft.com στον browser του.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons