Στις 2 Αυγούστου παρουσιάζεται επίσημα το Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 13-07-2016 • AT 11:43 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Galaxy-Note-7-Rumors

To Samsung Galaxy Note 7 θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 2 Αυγούστου, καθώς η εταιρεία έστειλε ήδη τις πρώτες προσκλήσεις για το Unpacked Event. 

Με την αποστολή προσκλήσεων για το Unpacked Event της 2ας Αυγούστου 2016, στις οποίες είναι εμφανές το stylus, επιβεβαιώνονται επίσημα όλες οι φήμες που ήθελαν τη Samsung να παρουσιάζει το Galaxy Note 7 σε εκείνη την ημερομηνία. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος mobile συσκευών της Samsung, το νέο Galaxy Note 7 θα είναι βελτιωμένο σε όλες τις Note λειτουργίες, με αναβαθμισμένο το λογισμικό των σημειώσεων και της χρήσης του stylus σε σχέση με το παρελθόν.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το Samsung Galaxy Note 7, γίνεται λόγος για επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 821, οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB. H τεχνολογία της οθόνης θα είναι AMOLED και θα έχει ανάλυση QHD. Το Samsung Galaxy Note 7 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και αδιάβροχο.

Το Unpacked Event της 2ας Αυγούστου θα γίνει στη Νέα Υόρκη, επομένως σύντομα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για το βασιλιά της κατηγορίας των phablets από τη Samsung.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons