Στις 19 Οκτωβρίου η παρουσίαση του Oppo R9s

by Nikos Kaimakamis • On 10-10-2016 • AT 1:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oppo-r9s

To Oppo R9s αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 19 Οκτωβρίου σε μία εκδήλωση που έχει ετοιμάσει τη εταιρεία στην Σαγκάη.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του Oppo R9s αναμένεται να είναι το γεγονός ότι θα είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες των 16 Megapixel, τόσο στο πίσω όσο και στο εμπρός μέρος, με F/1.7. Στο εσωτερικό των καμερών αυτών θα υπάρχει ο νέος αισθητήρας Sony IMX398, ο οποίος έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του σε ένα διαφημιστικό στην Κίνα.

Το Oppo R9s αναμένεται να έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625, με μνήμη RAM 4 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, τεχνολογία ταχείας φόρτισης και μπαταρία χωρητικότητας 3010 mAh. To πλαίσιο του Oppo R9s θα είναι μεταλλικό, ενώ οι πληροφορίες που μεταφέρει το Phone Arena μιλούν για διάθεση του νέου smartphone στην Ασία και όχι σε όλο τον κόσμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδύνατο να το αποκτήσει κανείς στην Ευρώπη, αφού έχουμε δει και στο παρελθόν συσκευές της Oppo να παρουσιάζονται στην Ασία και να κάνουν μετά ευρωπαϊκές πωλήσεις. Το σίγουρο είναι ότι και το Oppo R9s θα είναι ένα προσιτό σε κόστος smartphone με αρκετές τεχνολογικές δυνατότητες. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons