Στις 16 Σεπτεμβρίου έρχεται το iPhone 7 – Εκτίμηση για μνήμη RAM στα 3GB

by Nikos Kaimakamis • On 25-07-2016 • AT 10:41 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone 7 concept 04

Νέες πληροφορίες που είδαν το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας δείχνουν την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου ως ημέρα κυκλοφορίας το iPhone 7. 

H διαρροή προέρχεται από τον Evan Blass στο Twitter, ο οποίος επιβεβαιώνεται συνήθως, ενώ ο ίδιος επανήλθε λίγο αργότερα με άλλο tweet, για να ξεκαθαρίσει ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση του iPhone 7, πράγμα που σημαίνει ότι η παρουσίασή του θα γίνει νωρίτερα από την Apple, σε ημερομηνία που δεν διευκρινίζεται. Σύμφωνα με το BGR, μεγάλες βελτιώσεις θα υπάρχουν στην κάμερα, ενώ το iPhone 7 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές οθόνης, με εκείνη των 4.7 ιντσών να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το Ubergizmo, το οποίο επικαλείται τα σχόλια αναλυτών, το iPhone 7 αναμένεται να έχει 3 GB μνήμης RAM, ενώ στον τεχνολογικό εξοπλισμό του iPhone 7 εκτιμάται ότι θα υπάρχει και ένα βύσμα Lightning σε 3.5 χιλιοστά για τη σύνδεση ακουστικών. Δεν αποκλείεται να υπάρχει ένα ειδικό dongle που να επιτρέπει τη σύνδεση διάφορων αξεσουάρ, ανάλογα με την κατασκευή τους. Από την άλλη μεριά, το Ubergizmo δεν αποκλείει την προσφορά ακουστικών με σύνδεση Lightning για το επερχόμενο iPhone 7. Μένει να δούμε ποια από όλες τις φήμες θα επιβεβαιωθεί, αλλά το δεδομένο είναι ότι ο Σεπτέμβρης θα έχει ενδιαφέρον…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons