Στις 15 Σεπτεμβρίου αναμένεται το λανσάρισμα του Xiaomi Mi Mix 3

by Nikos Kaimakamis • On 20-08-2018 • AT 12:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Xiaomi Mi Mix 3 θα είναι η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας και όλες οι φήμες το θέλουν να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 15 Σεπτεμβρίου. 

Μία φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο και δημοσιεύεται από διάφορες τεχνολογικές επιθεωρήσεις δείχνει ως πιθανή ημερομηνία για την παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 3 την 15η Σεπτεμβρίου, κάτι που έρχεται σε συμφωνία με την πάγια τακτική που ακολουθεί η εταιρεία για την παρουσίαση των νέων της μοντέλων, ειδικά των ναυαρχίδων της, οι οποίες και κάνουν την εμφάνισή τους το φθινόπωρο κάθε χρονιάς.

Το νέο μοντέλο θα ακολουθεί τις επιταγές του σχεδιασμού με τα ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη, ενώ οι μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο μιλούν για εκδόσεις με μνήμη RAM στα 6 και τα 8 GB. O επεξεργαστής του νέου μοντέλου θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 845, ο οποίος θα έχει οχτώ πυρήνες στα 64 Bit, με μεταλλικά και κεραμικά υλικά στην κατασκευή του. Θα υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων είτε στο πίσω, είτε στο εμπρός μέρος της συσκευής.

Το Android Headlines αναφέρει ότι θεωρείται δεδομένο πως στο πίσω μέρος της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi θα υπάρχει διπλή κάμερα, όπως επιτάσσουν οι τεχνολογικές τάσεις της εποχής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons