Στις 15 Ιουνίου αναμένεται να παρουσιαστεί το OnePlus 5

by Nikos Kaimakamis • On 01-06-2017 • AT 10:50 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές, το OnePlus 5 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 15 Ιουνίου. 

Εκτός από τις διαρροές για την ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus 5, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συσκευασία του, σε διαφορετικές εκδοχές, στοιχείο που δεν αποκλείεται να σημαίνει ότι η εταιρεία δεν θα έχει μία κοινή συσκευασία για όλες τις εκδοχές του. Είναι αλήθεια, πάντως, ότι δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διαρροές για τη συσκευασία επερχόμενων μοντέλων.

Αναφορικά με την ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus 5, το Android Headlines θεωρεί ότι αυτό έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία, κυρίως λόγω της διαρροής ενός poster που μιλά για μία παρουσίαση της εταιρείας, προγραμματισμένης για τις 15 Ιουνίου 2017. Οι τεχνικές λεπτομέρειες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής μιλούν για οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών QHD, τεχνολογίας AMOLED, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 και λειτουργικό σύστημα Android Nougat.

H μνήμη RAM ενδέχεται να είναι είτε στα 6, είτε στα 8 GB, ενώ η μπροστινή κάμερα του OnePlus 5 λέγεται ότι θα είναι στα 16 Megapixel. Στο πίσω μέρος του smartphone αναμένεται να υπάρχει μία dual camera, χωρίς να περιλαμβάνεται κάποια πληροφορία για τα Megapixel. Υπάρχουν, πάντως, πληροφορίες που θέλουν το OnePlus 5 να έχει κάμερα 8 Megapixel στην πρόσοψη. Μένει να δούμε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στις 15 Ιουνίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons