Στις 13 Σεπτεμβρίου το Play Anywhere από την Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 06-07-2016 • AT 10:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

xbox_play_anywhere

H Microsoft θα προσφέρει από τις 13 Σεπτεμβρίου και έπειτα τη δυνατότητα του απρόσκοπτου παιχνιδιού μέσω της υπηρεσίας Play Anywhere. 

Από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα, σύμφωνα με την Microsoft, θα μπορεί κανείς να συνεχίζει το παιχνίδι του από το Xbox One στον Windows 10 υπολογιστή του και αντίστροφα, χωρίς να χάνει την πρόοδο του παιχνιδιού από τη μία συσκευή στην άλλη. Ουσιαστικά, με το Play Anywhere σταματά ο διαχωρισμός μεταξύ του παιχνιδιού στην κονσόλα και του PC Gaming.

Στην ανακοίνωση της Microsoft ξεκαθαρίστηκαν ορισμένες προϋποθέσεις που θα έχει η χρήση της υπηρεσίας, όπως είναι η απαραίτητη εγκατάσταση του Windows 10 Anniversary Update. Ανάλογη αναβάθμιση θα πρέπει να έχει γίνει και στην κονσόλα της Microsoft, με το update που θα διατεθεί από την Microsoft μέσα στο καλοκαίρι.

Με το Play Anywhere δεν θα είναι απαραίτητο να αγοράζει κανείς έναν τίτλο είτε για το PC, είτε για την κονσόλα, καθώς θα μπορεί να είναι συμβατό το κάθε παιχνίδι με αμφότερες τις συσκευές. Το ίδιο θα ισχύει και για το επιπλέον περιεχόμενο που μπορεί να κατεβάζει όποιος αγοράζει ένα παιχνίδι. Πολλοί είναι οι τίτλοι που θα μπορεί να παίξει κανείς με αυτή τη δυνατότητα, με μερικά ηχηρά ονόματα, όπως το Gears of War 4, το Halo Wars 2 και το Forza Horizon 3 να είναι μερικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons