Στις 12 Απριλίου το HTC One M10 ή HTC 10

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2016 • AT 2:26 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc one m10 prelaunch

H HTC ανακοίνωσε επισήμως την ημερομηνία παρουσίασης του One M10, ή απλά HTC 10, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις 12 Απριλίου.

Η νέα ναυαρχίδα της HTC θα κάνει την εμφάνισή της σε μία παγκόσμια πρώτη στις 12 Απριλίου, μετά από την αποστολή των σχετικών προσκλήσεων από την ταϊβανέζικη εταιρεία προς μερίδα εκπροσώπων του ειδικού Τύπου. Η HTC δεν αναφέρει συγκεκριμένα το όνομα της νέας συσκευής της στις προσκλήσεις, αλλά είναι σίγουρο ότι πρόκειται για το εν λόγω μοντέλο, αφού υπάρχει σαφής αναφορά στον αριθμό 10.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αναμένεται το One M10 να είναι ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow, οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820. Η ανάλυση της οθόνης εκτιμάται ότι θα είναι QHD, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 4 GB και η εσωτερική μνήμη αποθήκευσης θα είναι είτε στα 32, είτε στα 64 GB, με επέκταση μέσω microSD. Δεν θα λείπει από τη νέα ναυαρχίδα της HTC και η σύνδεση USB Type C.

To HTC One M10 θα έχει μεταλλικό πλαίσιο, με τα ηχεία να έχουν την τεχνολογία HTC Boomsound, χωρίς όμως να αναμένεται να υπάρχουν ηχεία στο μπροστινό μέρος. Η κάμερα αναμένεται να είναι προικισμένη με την τεχνολογία Ultra Pixel, στα 12 Megapixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons