Στην τελική ευθεία η καμπάνια του Stikey στο Kickstarter

by George Polyzos • On 27-05-2015 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Stikey portrait stand office desk

Η καμπάνια του Stikey στο Kickstarter βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της έχοντας συμπληρώσει τον στόχο των 16.000 ευρώ, ήδη από τις 17 Μαΐου.

Συνολικά, η καμπάνια του Stikey έχει φτάσει στο 109% του αρχικού στόχου συγκεντρώνοντας το ποσό των 17.500 ευρώ. Αυτό έχει γίνει με την βοήθεια 560 υποστηρικτών, έως τώρα, από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο.

Η καμπάνια ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαΐου και πλέον ο στόχος είναι η επίτευξη του stretch goal, δηλαδή των 19.000 ευρώ. Εάν επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους υποστηρικτές να επιλέξουν 2 χρώματα για κάθε Stikey, με προσφερόμενους 30 χρωματικούς συνδυασμούς από τα 6 διαθέσιμα χρώματα.

Stikey features vertical

Το επόμενο βήμα των δημιουργών του Stikey, Ηλία Καλογερόπουλου και ο Μελέτη Μιχελακάκη, ιδρυτών της startup dcubed, και αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή με το Kickstarter, είναι η τελειοποίηση των σχεδίων για την παραγωγή και στον εκ νέου προγραμματισμό όλων των επόμενων διαδικασιών με στόχο την επίτευξη της ταχύτερης δυνατής παραγωγής των προ-παραγγελιών με το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons