Στη Westnet η διάθεση των λύσεων της Check Point για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις

by George Polyzos • On 21-10-2019 • AT 10:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

Η ανάγκη για προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των εταιριών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Μόνο το 2017, πάνω από 100.000 επιχειρήσεις και 400.000 συσκευές παγκοσμίως εκτέθηκαν στον ιό Wannacry, με συνολικό κόστος 4 δισ. δολάρια για τις εταιρείες που επηρεάστηκαν. Η Westnet, μέσω της συνεργασίας της με την Check Point εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της με την διάθεση των κορυφαίων λύσεων κατά των διαδικτυακών απειλών, με την εγγύηση που προσφέρει η πολυετής εμπειρία του ηγέτη της αγοράς.

Με αφορμή τη νέα μεγάλη συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η νέα μας συνεργασία με έναν παγκόσμιο ηγέτη, όπως η Check Point, ισχυροποιεί την θέση μας στην Ελλάδα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τις σύγχρονες επιχειρήσεις που επιθυμούν την προστασία των δεδομένων τους με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο. Οι λύσεις ασφαλείας της Check Point είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και ειδικά προσαρμοσμένες, ώστε να ανταποκρίνονται και να προλαμβάνουν ακόμη και τις πιο εξελιγμένες απειλές. Η νέα αυτή προσθήκη στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο δείχνει την προσήλωση για την παροχή των πιο ολοκληρωμένων και τελευταίας γενιάς λύσεων προς τις εταιρίες-πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων τους».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκίκας, Regional Manager της Check Point για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη σύμπραξη με τη Westnet, την κορυφαία εταιρία στο χώρο διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς πρόκειται για έναν αξιόπιστο συνεργάτη με αναγνωρισμένες συνεργασίες στο χώρο της τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει την εταιρία μας να διεισδύσει περαιτέρω στην Ελληνική αγορά, προσφέροντάς της παράλληλα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons