Στην παγκόσμια αγορά τα Ubuntu Phones

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2015 • AT 4:47 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Ubuntu-Touch-Smartphones

Μετά την αρχική τους διάθεση στην Ευρώπη, τα Ubuntu Phones της Canonical πωλούνται πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά στις ΗΠΑ. 

H ΒQ διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο τόσο το Aquaris E4.5 όσο και το Aquaris E5 HD σε τιμές 169,9 ευρώ και 199,9 ευρώ αντίστοιχα. Στην αρχή η διάθεσή τους ήταν περιορισμένη, αλλά πλέον επεκτείνεται, χωρίς, παρόλα αυτά, να δίνει η κατασκευάστρια εταιρεία επίσημα δεδομένα για τις πωλήσεις που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα.

Ένα σημαντικό βήμα που έκανε η BQ προκειμένου να είναι διαθέσιμα τα Ubuntu Phones και στις ΗΠΑ, είναι να υπάρχει στις συσκευές της η υποστήριξη λειτουργίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας της Αμερικής. Το στοιχείο που διαφοροποιεί τα Ubuntu Phones από τις αντίστοιχες προσιτές mid-range προτάσεις του Android οικοσυστήματος δεν είναι τόσο το hardware όσο το interface και το software.

Μέσα από ειδικές καρτέλες, οι οποίες ονομάζονται Scopes, ο χρήστης μπορεί να εκτελέσει την αντίστοιχη λειτουργία, για παράδειγμα να δει στην καρτέλα “Today” την ενημέρωση για τον καιρό στο σημείο που βρίσκεται, καθώς και να δει τις υποχρεώσεις του στο ημερολόγιο. Φυσικά, ο χρήστης μπορεί να επέμβει στα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται σε μία καρτέλα, φέρνοντάς την έτσι στα δικά του μέτρα και τις προτιμήσεις του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons