Στη CES η ανακοίνωση του Sony Xperia Z4

by Nikos Kaimakamis • On 13-11-2014 • AT 1:18 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

z3-family

Στο πλαίσιο του Consumer Electronics Show στο Las Vegas αναμένεται να παρουσιαστεί το Sony Xperia Z4 σε μία προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. 

Ειδικότερα, το Consumer Electronics Show, το οποίο θα λάβει χώρα για ένατη συνεχή χρονιά, στις 6 Ιανουαρίου 2015. H Sony έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις για ένα προγραμματισμένο event παρουσίασης στους εκπροσώπους του Τύπου, στις 5 Ιανουαρίου το απόγευμα. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις που προηγούνται των εγκαινίων μίας έκθεσης υψηλού ενδιαφέροντος, έχουμε παρουσιάσεις νέων μοντέλων.

Η νέα ναυαρχίδα του Android οικοσυστήματος της Sony, το Xperia Z4, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στο ίδιο event, σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει το Phone Arena, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν και οι εναλλακτικές εκδοχές του smartphone, όπως θα είναι το Sony Xperia Z4 Tablet, το Sony Xperia Z4 Compact, αλλά και το Sony Xperia Z4 Ultra.

Δεν απέχουμε περισσότερο από 2 μήνες από την επίσημη έναρξη της φετινής CES, επομένως δεν πρόκειται να περιμένουμε πάρα πολύ. Μέχρι τότε, το σίγουρο είναι ότι θα έχουμε διάφορες διαρροές φωτογραφιών, ίσως, αλλά και πληροφοριών για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει αυτή η συσκευή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons