Ο Steve Wozniak μιλάει για το μέλλον της Microsoft και το Surface

by dtonias • On 09-07-2012 • AT 12:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Ο Steve Wozniak μιλάει για το μέλλον της Microsoft και το Surface

Μερικούς μήνες πριν, ο Steve Wozniak (co-founder της Apple) έδινε τα εύσημα για τα Windows Phone και το Nokia Lumia 900 που έπεσε στα χέρια του και τώρα κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου (Entel Summit) εκφράζει για ακόμη μία φορά τη γνώμη του για το μέλλον της Microsoft και το Surface.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την Microsoft ο Steve Wozniak δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που η εταιρεία δείχνει ότι είναι πλέον αρκετά διαφορετική σε σύγκριση με το παρελθόν, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και αρκετό καιρό στο Redmond. Επίσης, συνεχίζει επαινώντας τη Nokia και τη Microsoft για τη σειρά των Lumia κινητών που συνδυάζουν ομορφιά και design τόσο στο εξωτερικό μέρος όσο και στο λειτουργικό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Surface tablet της Microsoft που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει όταν κυκλοφορήσει για να δει πόσο καλό είναι, χωρίς να βασίζεται σε γνώμες τρίτων.

But I’m glad that Microsoft is starting to show maybe they’re a different company than before, I don’t remember this sort of thing happening in a long, long time with Microsoft, so I’m very happy.

Ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του Steve Wozniak στο παρακάτω video.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons