Το λευκό iPhone 4 έρχεται σύντομα

by Stefanos Kofopoulos • On 31-01-2011 • AT 7:33 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Το λευκό iPhone 4 έρχεται σύντομα

Αν πιστέψουμε τα λόγια του συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak, το λευκό iPhone 4 αναμένεται πολύ σύντομα στα ράφια των καταστημάτων. Φαίνεται ότι τα προβλήματα έχουν λυθεί και το φως που ξέφευγε από το λευκό χρώμα του λευκού iPhone 4 τώρα πια έχει περιοριστεί εκεί που πρέπει. Σύμφωνα με τον Wozniak η “διαρροή φωτός” προκαλούσε προβλήματα όχι μόνο στην κάμερα του λευκού iPhone 4 όταν χρησιμοποιούσε το flash αλλά και σε κάποιον από τους αισθητήρες του κινητού.

Είναι κάπως περίεργο γιατί η Apple να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο λευκό iPhone 4 αυτή την περίοδο, μερικούς μήνες πριν από την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 5. Η μόνη εξήγηση μπορεί να είναι η διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης του iPhone 5 στα ίδια ακριβώς επίπεδα με το iPhone 4 αλλά η αλλαγή των ηλεκτρονικών. Υπομονή και θα μάθουμε σύντομα αν ο Woz έχει δίκιο για το λευκό iPhone 4 και πότε θα κυκλοφορήσει. Μπορείτε βέβαια να φτιάξετε το δικό σας, λευκό iPhone 4 εδώ και τώρα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο τίτλος του ποστ ακούγεται τραγικά αστείος ή είναι η ιδέα μου; :-)

  2. βασικα ο λογος μπορει να ειναι και αλλος. Ακομα και διαφορετικο να ειναι το 5, απλα οπως τωρα πουλαει 3gs + 4 , τοτε θα πουλαει 4 + 5 . Θα ριξει και την τμη του 4 οπως εκανε με το 3gs το 8αρι και θα καλυψει μεγαλο αγοραστικο κοινο :)

  3. μπορεί κάποιος να εξηγήσει γιατί το λευκο χρώμα δημιουργεί προβλήματα διαφυγής φωτός (ουάου.! ακούστηκα πολύ επιστημονικός) ενώ το μαυρο όχι ?

    τι είναι αυτό που αλλάζει αν το εξωτερικό ενός πλαστικού είναι μαυτο η ασπρο ?

    • Επειδή το λευκό αφήνει να περνάει το φως.. όχι γενικά το λευκό αλλά το συγκεκριμένο λευκό και η συγκεκριμένη βαφή / διαδικασία που είχε αρχικά επιλεγεί στο λευκό iPhone 4

  4. Μαρέσει ο τίτλος… :P
    Όταν έρθει το λευκό iPhone… Ξυπνήστε με…. να αλλάξω πλευρό… (μην μουδιάσουν τα πλευρά μου) :P :P :P

Top

Show Buttons
Hide Buttons