Ο Steve Jobs επιβεβαιώνει σε email, έρχεται το iBooks με Folders

by Stefanos Kofopoulos • On 23-11-2010 • AT 11:37 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Ο Steve Jobs επιβεβαιώνει, έρχεται το iBooks με Folders

Εκεί που υπάρχουν πολλά apps υπάρχουν και τα folders και εκεί που υπάρχουν πολλά βιβλία και pdfs θα υπάρχουν τα folders. Ο Steve Jobs επιβεβαιώσε σε email ότι το iBooks θα αποκτήσει την δυνατότητα για αποθήκευση αρχείων σε Folders όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα apps. Αναρωτιέμαι πως η Apple θα αναγνωρίζει τα customs pdf για να τα αποθηκεύει αυτόματα στην κατηγορία τάδε η δείνα χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε rename τα folders “με το χέρι”. Σε κάθε περίπτωση χρήσιμη δυνατότητα ειδικά για όσους διαβάζουν από το iPad. Η απάντηση “Coming” από το Jobs τα λέει όλα.

Hello from Greece.

I bought the iPad mostly for reading books and job related PDFs.
I’m very excited about importing PDFs to my iBooks app but after I imported some I immediatel saw the need of folder inside iBooks application.

I think it would be nice if I can have my PDFs sorted inside folders so I know where to click to find my PDFs quickers and easier.

I don’t know how that sounds to you, but I believe this would be a nice feature to add in iBooks.

Thank you ver much, even if you haven’t read that email. It must feel nice to be a person that inspires so many people at so many different areas. Love the iPad! :)

Sent from my iPad

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως αντι για folders για pdf, να ανοιγε επιτέλους το ελληνικό bookstore ωστε να μπορουμε να ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ κανονικά βιβλια και οχι μονο free public domain που έχει τωρα ???
    Αυτό ειναι που λείπει απο το ibooks στην ελλαδα, και αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το kindle app για αυτον τον σκοπό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons