Επιστροφή Steve Jobs στην Apple (επίσημα)

by Stefanos Kofopoulos • On 30-06-2009 • AT 10:00 am • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Steve Jobs in black and white

Ο Steve Jobs επέστρεψε επίσημα πλέον στα καθήκοντα του CEO. Στο τιμόνι της Apple βρίσκεται μια γνώριμη φιγούρα, δύο μέρες νωρίτερα από το τέλος Ιουνίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί όταν ο Jobs πήρε άδεια για ιατρικούς λόγους. Προφανώς η υγεία του Steve Jobs είναι σημαντική και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βελτιωθεί μετά την μεταμόσχευση ήπατος. Όλοι αναμένουν την επόμενη δημόσια εμφάνιση ώστε να φανεί πόσο υγιής ή καταβεβλημένος είναι.

Παράλληλα, η Apple δεν ξεκαθάρισε τι ακριβώς θα κάνει ο Steve Jobs και πόσο αναμεμιγμένος θα είναι στις καθημερινές δραστηριότητες του CEO. Όσο ο Jobs ήταν απών από τα γραφεία του Cupertino, η Apple βρισκόταν στα χέρια του Tim Cooks ενώ η μετοχή κατέγραφε κέρδη (προφανώς η Apple έχει product roadmap για χρόνια μπροστά). Το bio του Cooks αυτή την στιγμή αναφέρει: “Timothy D. Cook is Apple’s chief operating officer and reports to Apple’s CEO” ή με απλά λόγια ο Steve Jobs είναι και πάλι το αφεντικό. Τελεία και παύλα.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε, το Ιερό Τέρας της Apple επέστρεψε ;-)

  2. καλα ρε παιδια μεταμοσχευση “σηκωτιου”????\
    ΗΠΑΤΟΣ λεμε!!! προς Θεου, αν θελετε να γραφετ αρθρα τουλαχιστον τα βασικα!!!

    • Η διόρθωση έγινε αν και δεν είναι λάθος αλλά θέμα συνήθειας. Ευχαριστώ

  3. Ιατρικές λεπτομέριες…

  4. Αν έχεις λεφτά,μεταμοσχευέις και το ήπαρ..

    • Καμία σχέση.. μπήκε σε λίστα μαζί με τους υπόλοιπους αλλά επέλεξε πολιτεία που έχει την μικρότερη αναμονή σε σχέση με τον μέσο όρο της Αμερικής.

Top

Show Buttons
Hide Buttons