Ο Steve Jobs όπως δεν τον ξέρουμε

by Stefanos Kofopoulos • On 05-05-2010 • AT 8:58 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

steve jobs

Το τελευταίο event της Apple με την παρουσίαση του Steve Jobs έτσι όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει λίγο μοντάζ και τα κενά μεταξύ του phenomenal, του magical, του beautiful και του boom. Σε κάθε περίπτωση ο Steve είναι Jobs και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς όπως και το χιούμορ του βίντεο που θα δείτε.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αρχίζω να μην τον συμπαθώ πολύ… :-/

  • Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο κακή αυτή η επίθεση. Αν κάτι βρίσκω λογικό σε ό,τι λέει ο Jobs είναι η απέχθεια του να εξαρτάται από κάποιον intermediate, δηλαδή την Adobe. Κανείς δεν θα το ήθελε και όλοι κάνουν ότι μπορούν για να στήσουν οικοσυστήματα από την αρχή χωρίς άλλους μέσα στα πόδια τους (βλέπε Symbian πχ).

   Δεδομένου και του χαρακτήρα του Jobs όλα αυτά που φαίνονται ακόμα πιο “φυσιολογικά”.

   • Καλό πράγμα η αυτάρκεια, κακό η υστερία.

    Καλύτερο είναι να δίνεις επιλογές στον πελάτη. Θες flash? θα έχεις πιο αργό σύστημα και η μπαταρία θα τελειώνει ποιο γρήγορα (αν ισχύει όντως).

    Γενικά τα κλειστά “οικοσυστήματα” βρωμάνε πολύ μονοπώλιο….

   • Θα συμφωνήσω επί της αρχής αλλά πως μπορείς να αντικρούσεις τα εξής επιχειρήματα:

    1. Τιμή μετοχής
    2. Δουλειά και χρήματα σε developers έστω και αυτούς με τα blockbuster apps
    3. Την ωριμότερη και μεγαλύτερη mobile apps πλατφόρμα

    Ως γενικότερη παρατήρηση και για όσο ο Jobs ελέγχει την Apple, η εταιρεία είναι καταδικασμένη να αποτύχει ξανά όπως και παλιότερα. Απλά τώρα θα πάρει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα έχουν αλλάξει τον κόσμο με μερικά καταπληκτικά προϊόντα. Ο λόγος είναι αυτός που είπες. Το κλειστό.

Top

Show Buttons
Hide Buttons