Εκτός Apple ο Steve Jobs για λόγους υγείας

by Stefanos Kofopoulos • On 16-01-2009 • AT 1:44 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Steve Jobs iPhone

Δυστυχώς η ορμονική διαταραχή δεν είναι το μόνο πρόβλημα στην υγεία του Steve Jobs. Όπως ανακοινώθηκε, ο iCΕΟ αποχωρεί προσωρινά από την Apple μέχρι να λυθεί το πρόβλημα υγείας που τελικά είναι πιο σοβαρό από την αρχική διάγνωση. Ο Jobs θα βρεθεί εκτός εταιρείας για 5 μήνες και ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα για τον πιθανό αντικαταστάστη του Tim Cook, την μετοχή της Apple που έχει ήδη αρχίσει να υποχωρεί, τους οργισμένους επενδυτές που χάνουν λεφτά και την αξία του Steve Jobs ως assets ενός brand που ο ίδιος έστησε και ανέστησε.

Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο άτομο στον πλανήτη που να αγαπάει την Apple περισσότερο από τον Steve Jobs, ίσως περισσότερο και από την ζωή του. Ο χαρακτήρας του Jobs δεν δέχεται την αποτυχία αν και έχει βρεθεί πολλές φορές να φλερτάει με αυτή. Όλοι θυμούνται τις επιτυχίες και τα προϊόντα της εταιρείας που ξεκίνησε μαζί με τους Steve Wozniak και Ronald Wayne το 1976.

Η σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ Apple και Steve Jobs διαρκεί 33 χρόνια με την εξαγορά της NeXT, την εξέλιξη του NeXTSTEP, την επιστροφή του Jobs ως interim CEO το 1997 και την επένδυση της Microsoft με $150 εκατομμύρια την ίδια χρόνια. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και τρανή απόδειξη ότι ο Steve Jobs αγαπάει την Apple σε σημείο ταπείνωσης, ίσως περισσότερο και από τον εαυτό του.

[photo via farber]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. αυτο με την επενδυση της microsoft 150 m δεν το επιασα?τι ακριβως εννοεις?

  • Στην Macworld του 1997 ανακοινώθηκε οτι η Microsoft και Apple θα συνεργαστούν για να έρθει το Office στους Mac όπως ακριβώς ήταν και στο PC και παράλληλα οτι η Microsoft επένδυσε $150 εκατομμύρια σε non-voting Apple stock.

   Υπάρχει το βίντεο στο YouTube και ολα τα μπουυυυυ που άκουσε το Steve Jobs εκείνη την στιγμή. Δες το εδώ

 2. δεν το ηξερα,ειδα το βιντεο και δεν το πιστευα,το 97 δεν ειχα καν υπολογιστη αρα μαλλον εως τωρα πιστευα πως τα office για mac τα εφεραν εξωγηινοι

 3. “Since we believe in choice….” Χαχα πραγματικά τα πίστευε αυτά που έλεγε;

  • Σημασία έχει οτι το έκανε και έβγαλε την Apple από τα δύσκολα, προσφέροντας και την συνεργασία PC – Mac με το Office

 4. Μάλλον ακόμα δεν έχουμε διαπιστώσει και την οικονομική κριση που χτυπησε την πόρτα του Μήλου και την αποκρύπτουν για τα καλά..

  • Μιλάμε για προβλήματα υγείας και όχι οικονομικά. Μιλάμε για τον Steve Jobs και όχι την Apple. Οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο για νέο συκώτι, όχι μόνο ζημιά στο πανγκρεας του Jobs.

Top

Show Buttons
Hide Buttons