Ο Stephen Elop μπορεί να είναι ο νέος Microsoft CEO

by Stefanos Kofopoulos • On 06-11-2013 • AT 2:36 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Stephen Elop μπορεί να είναι ο νέος Microsoft CEO

Από την Microsoft στην Nokia και πιθανότατα πίσω στην Microsoft και την θέση του CEO φαίνεται πως κινείται ο Stephen Elop. Το μεγαλοστέλεχος που άλλαξε την πορεία της Nokia και έκανε τα Windows Phone δημοφιλή είναι ένας από τους υποψήφιους διευθύνοντες συμβούλους.

Η αποχώρηση του Steve Ballmer από την θέση του CEO στην Microsoft έχει ανακοινωθεί ήδη. Η εταιρεία αναζητά νέο διευθύνοντα σύμβουλο με την βοήθεια ειδικής επιτροπής στην οποία συμμετέχει και ο Bill Gates. Ανάμεσα στους υποψήφιους που κερδίζουν στην κούρσα διαδοχής είναι ο Stephen Elop από την Nokia, ο Tony Bates πρώην CEO του Skype, ο Allan Mulally CEO της Ford και η Satya Nadella από την Microsoft.

Το όνομα του Stephen Elop έχει ακουστεί πολλές φορές αλλά παραμένει άγνωστο αν τελικά θα είναι αυτός ο νέος CEO της Microsoft. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο και η πρόσφατη μεταμόρφωση της Nokia και η πώληση της εταιρείας στην Microsoft δείχνει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά.

Η Microsoft θα συνεχίσει να ψάχνει το κατάλληλο άτομο για τους επόμενους μήνες, όσο ο Steve Ballmer κρατάει την εταιρεία στα χέρια του και υλοποιεί το όραμα του για την νέα Microsoft που μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ειρωνεία είναι αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή η εταιρεία δεν έχει νέο αρχηγό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή η πληροφορία-φήμη ακούγεται σχεδόν από την αρχή της αποχώρησης του Steve Balmer ως CEO της Microsoft…

Top

Show Buttons
Hide Buttons