Το State of Decay επιστρέφει με ανάλυση 4K και HDR

by George Polyzos • On 26-05-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του για το Xbox 360, το επιτυχημένο State of Decay επιστρέφει, αυτή τη φορά με ανάλυση 4K, νέα γραφικά και μοναδικούς playable χαρακτήρες.

Πιο αναλυτικά, το sequel State of Decay 2 έχει ανάλυση 4Κ και HDR, καλύτερες υφές, βελτιωμένους φωτισμούς, αυξημένο draw distance, νέα animation, μοναδικούς playable χαρακτήρες και ακόμη περισσότερα ζόμπι, ενώ κυκλοφορεί στην οικογένεια συσκευών Xbox One και Windows 10 PC.

Στο ανανεωμένο State of Decay 2, ο κάθε επιζών, με ένα μοναδικό μίγμα χαρακτηριστικών, που καθορίζουν τις ενέργειές του, έρχεται αντιμέτωπος με μία ολόκληρη κοινότητα παικτών και καλείται να δημιουργήσει το δικό του μονοπάτι και να επιβιώσει ανάμεσα στα ζόμπι. Καμία ιστορία δεν είναι ίδια. Η ταυτότητα του κάθε gamer διαμορφώνεται από τις επιλογές του, κάθε επιλογή μπορεί να διαμορφώσει μία ολόκληρη κοινότητα, ενώ κάθε «θάνατος» είναι αναντικατάστατος, μη δίνοντας περιθώρια για λάθη.

Το State of Decay 2 που κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα Microsoft Studios, αναπτύχθηκε από Undead Labs και αποτελεί την κορυφαία εμπειρία επιβίωσης ζόμπι. Ξεκινώντας από το αρχικό State of Decay το 2013, ο τίτλος έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια gamers σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν χαράξει μία μοναδική διαδρομή διαφυγής.

Εξερευνήστε και εσείς έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο ζόμπι, εχθρούς, επιζώντες και πολύτιμους πόρους και εργαλεία που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή σας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons