Στα wearables και τα smartwatches επενδύει η Fossil

by Nikos Kaimakamis • On 09-01-2017 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Fossil δίνει περαιτέρω έμφαση στην οικογένεια Q των smartwatches με υβριδικό χαρακτήρα και αρκετά fashion χαρακτηριστικά. 

Τα νέα μοντέλα της Fossil είναι τα Q Accomplice, Q Grant και Q Modern Pursuit, τα οποία διακρίνονται για τον λεπτό σχεδιασμό και το γεγονός ότι συνδυάζουν στοιχεία ενός smartwatch αλλά και ενός μηχανικού ρολογιού. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα νέα smartwatches της εταιρείας συνεργάζονται με το Fossil Q smartphone app, μέσω του οποίου μπορούν να ρυθμιστούν όλες οι επιμέρους λειτουργίες της υβριδικής συσκευής.

Η Fossil δίνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος επιλογών στον υποψήφιο αγοραστή ενός νέου smartwatch της εταιρείας, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέξει την αισθητική που του ταιριάζει. Τα ρολόγια της σειράς Q Accomplice έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους τον slim σχεδιασμό, μαζί με το καντράν ενός μηχανικού ρολογιού, ενώ τα ρολόγια της οικογένειας Fossil Q Grant έχουν περισσότερα ρετρό στοιχεία στον σχεδιασμό τους.

Τα ρολόγια της σειράς Fossil Q Modern Pursuit έχουν περισσότερο σπορ χαρακτήρα στο υβριδικό καντράν τους, με περισσότερες λειτουργίες που συνοδεύουν όσους ακολουθούν ένα πιο δραστήριο lifestyle. Όλα τα ρολόγια της Fossil θα είναι διαθέσιμα από την άνοιξη και έπειτα, ενώ οι τιμές τους θα κυμαίνονται από τα 180 έως και τα 220 ευρώ περίπου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons