Στα Public τα gaming headsets της Turtle Beach

by George Polyzos • On 18-12-2015 • AT 2:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

turtle_beach_three_wireless_xbox_one

Τα Public παρουσιάζουν αποκλειστικά την εταιρεία Turtle Beach, πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ακουστικών gaming για κονσόλες σε Αμερική και Αγγλία.

Τα gaming ακουστικά της Turtle Beach, με 40 χρόνια καινοτομίας στον ήχο, αποτελούν το ιδανικό gadget για τους λάτρεις του παιχνιδιού που θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή και να απολαύσουν τον ήχο της νίκης σε προσιτές τιμές.

Η ποιότητά τους εξελίσσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία του gaming, ενώ υπάρχουν και μοντέλα με ασύρματη σύνδεση όπου η επαναφορτιζόμενη μπαταρία και η ειδική, μοντέρνα μαγνητική βάση φόρτισης, σε απαλλάσσουν από τα καλώδια, ακόμα και στη διαδικασία της φόρτισης.

Εξοπλισμένα με το ψηφιακό DTS 7.1 digital surround (σε όποιο μοντέλο διατίθεται), μαζί με δύο μικρόφωνα που ανιχνεύουν τα «καρφιά» έντασης του παιχνιδιού και αυτόματα αυξάνουν την ένταση του chat, υπόσχονται πως μαζί τους δεν θα χάσεις ποτέ επαφή με την ομάδα σου.

Το headset «φροντίζει» επίσης να φιλτράρει τους απότομους θορύβους στο δικό σου περιβάλλον, ώστε να μην ενοχλούνται αυτοί που σε ακούν, με τη λειτουργία active noise cancellation. Παράλληλα, η αποκλειστική τεχνολογία Superhuman Hearing ανιχνεύει με ακρίβεια ήχους από το περιβάλλον που δεν είναι στο οπτικό σου πεδίο βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τον gamer να «ακούει» όπου οι υπόλοιποι δεν μπορούν.

Τα ακουστικά της Turtle Beach δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία του PC ή της κονσόλας για την απόδοση του ήχου αλλά διαθέτουν την τεχνολογία ενσωματωμένη στα ίδια τα ακουστικά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

[Δ.Τ. Public]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons