Στα 80 ευρώ η τιμή του Xiaomi Redmi Go στην Ευρώπη

by Nikos Kaimakamis • On 03-02-2019 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Xiaomi Redmi Gο είναι ένα Android Go smartphone το οποίο κυκλοφορεί στην Ευρώπη σε πολύ δελεαστική τιμή. 

Αυτό είναι το πρώτο Android Go smartphone που προσφέρει η Xiaomi στην ευρωπαϊκή αγορά, με την τελική τιμή του να είναι στα 80 ευρώ, ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 8.1 Oreo Go Edition. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών, σε ανάλυση 1280×720 pixels, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, ο οποίος έχει τέσσερις πυρήνες και μνήμη RAM 1 GB.

O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος του Xiaomi Redmi Go είναι στα 8 GB, με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD, ενώ θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel, με την πίσω κάμερα να είναι στα 8 Megapixel με LED flash. H χωρητικότητα της μπαταρίας του Xiaomi Redmi Go είναι στα 3000 mAh, η οποία αναμένεται να είναι επαρκής για τις απαιτήσεις της συσκευής.

Αναμφίβολα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Redmi Go το τοποθετούν στην κατηγορία των low end συσκευών, αλλά το ίδιο ισχύει και για την τιμή του, η οποία είναι και το στοιχείο εκείνο που το καθιστά πραγματικά δελεαστικό. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε ανακοινωθεί σε ποιες αγορές στην Ευρώπη θα γίνει διαθέσιμο το Xiaomi Redmi Go.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons