Στα 799 ευρώ η πιθανή τιμή του Samsung Galaxy S8 – Τρεις χρωματικές επιλογές

by Nikos Kaimakamis • On 20-03-2017 • AT 12:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Samsung Galaxy S8 θα κοστίζει 799 ευρώ, ενώ η έκδοση Plus θα τιμολογείται στα 899 ευρώ. 

Εκτός από τις τιμές, στο Διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει και κάποιες νέες φωτογραφίες που δείχνουν το Samsung Galaxy S8 σε τρεις διαθέσιμες χρωματικές επιλογές, σε μπλε (Black Sky), γκρι (Orchid Grey) και ασημί (Arctic Silver). Τα ίδια χρώματα αναμένεται να είναι διαθέσιμα και για την έκδοση Plus.

Οι τιμές των αξεσουάρ του Samsung Galaxy S8 έχουν διαρρεύσει, επίσης, στο Διαδίκτυο. Έτσι, το DeX Station το οποίο θα χρησιμοποιείται για το docking του smartphone και τη σύνδεσή του με περιφερειακά θα κοστίζει 159 ευρώ, ενώ το κράνος Gear VR θα έχει τιμή 129 ευρώ. Η Gear 360 camera δεύτερης γενιάς θα κοστίζει 229 ευρώ.

Μία άλλη πληροφορία για το Samsung Galaxy S8 που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο είναι εκείνη που αναφέρεται στον επεξεργαστή του, τον Samsung Exynos 8895, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος σε επιλεγμένες αγορές αντί για τον Qualcomm Snapdragon 835. Οι φήμες θέλουν το chipset της Samsung να είναι ταχύτερο από εκείνο της Qualcomm, όπως φάνηκε στη συγκριτική μέτρηση απόδοσης που έκανε την εμφάνισή της σε benchmarking sites. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα με επίσημες μετρήσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα έχει υψηλές επιδόσεις σε όλες τις διαμορφώσεις της.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons