Στα 79 δολάρια η τιμή του Google Daydream

by Nikos Kaimakamis • On 04-10-2016 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile Τεχνολογία

daydreamreferncedesign

Μαζί με την πολυαναμενόμενη παρουσίαση των νέων Pixel smartphones αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και το Google Daydream

Πολλές είναι οι πηγές στο Διαδίκτυο που αναφέρουν ότι το Google Daydream, το κράνος εικονικής πραγματικότητας της Google θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με τη νέα οικογένεια smartphones που θα αντικαταστήσει τις συσκευές Nexus. Μάλιστα, οι περισσότερες από τις πηγές αυτές συμφωνούν ότι η τελική τιμή πώλησης του προϊόντος θα είναι τα 79 δολάρια. Το κράνος virtual reality είναι ένα μέρος της πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας της Google, η οποία θα περιλαμβάνει και άλλες συσκευές.

Σε κάθε περίπτωση, το Google Daydream θα απαιτεί και τη χρήση των Pixel smartphones για να μπορεί να προβληθεί VR περιεχόμενο, στοιχείο που πρέπει να προστεθεί στο συνολικό κόστος απόκτησης της συσκευής. Οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο κατασκευαστής του κράνους Google Daydream θα είναι η HTC, η οποία, άλλωστε, αναλαμβάνει και την ευθύνη της κατασκευής των Pixel smartphones.

Η πλατφόρμα του Google Daydream περιλαμβάνει, εκτός από το κράνος εικονικής πραγματικότητας και ένα ειδικό χειριστήριο για να μπορεί να κάνει ο χρήστης κινήσεις μέσα στο εικονικό περιβάλλον, όπως για παράδειγμα το να σηκώνει virtual αντικείμενα. To event παρουσίασης των νέων συσκευών της Google είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος, επομένως θα δούμε εκεί περισσότερες πληροφορίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons