Στα 749 ευρώ η ενδεικτική τιμή του επερχόμενου Nokia 9

by Nikos Kaimakamis • On 10-04-2017 • AT 1:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Nokia 9 αναμένεται να κάνει την επίσημη εμπορική του εμφάνιση στο τρίτο τρίμηνο του έτους, ενώ η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι 749 ευρώ. 

Τo Nokia 9 θα είναι η νέα Android ναυαρχίδα της HMD Global που χρησιμοποιεί το όνομα της Nokia και εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου 2017. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι 699 δολάρια, ενώ στην Ευρώπη, το Nokia 9 θα πωλείται έναντι 749 ευρώ. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες προτάσεις της Nokia, οι οποίες κινούνται στην mid range κατηγορία, το Nokia 9 αναμένεται να είναι μία high end πρόταση που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των φίλων της υψηλής τεχνολογίας.

Ο λόγος που το Nokia 9 καθυστερεί να παρουσιαστεί επισήμως είναι επειδή δεν υπάρχει ακόμα ικανοποιητική επάρκεια σε μονάδες του επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, με τον οποίο θα είναι εφοδιασμένο, σύμφωνα με το Phone Arena. Παράλληλα, η Nokia θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε ακόμα περισσότερες αγορές, καθώς σύμφωνα με το BGR, η Nokia θα αρχίσει να πουλά τα smartphones της σε 120 αγορές στον κόσμο από τα τέλη Μαΐου έως και τις αρχές του Ιουνίου 2017.

Το Nokia 9 δεν θα είναι το μόνο smartphone που θα λανσάρει μέσα στο 2017 η Nokia, αλλά σίγουρα αποτελεί εκείνο που συγκεντρώνει πάνω του το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons