Στα 699 ευρώ προ φόρων το HP Elite X3

by Nikos Kaimakamis • On 18-07-2016 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HP-Elite-x3-Dock

H τιμή του HP Elite X3 στην Ευρώπη αναμένεται να διαμορφωθεί στα 699 ευρώ προ φόρων για το μοντέλο με τη μονή κάρτα SIM. 

Όλα δείχνουν ότι το Windows 10 HP Elite X3 δεν θα είναι ένα smartphone το οποίο θα απευθύνεται σε ένα μαζικό κοινό, αλλά σε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν κάτι παραπάνω για να αποκτήσουν ένα high end τηλέφωνο με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μικρό φορητό υπολογιστή. Ένα site της HP στη Γαλλία αναφέρει ότι μετά τους φόρους, η συσκευή αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 850 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τον μέσο καταναλωτή.

HP-Elite-x3-front-facing

Στην τιμή αυτή, το HP Elite X3 προσφέρει μία οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών, με ανάλυση QHD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, μνήμη RAM 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και τα 2 TB, με τη χρήση καρτών micro SD, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4150 mAh. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Windows 10, ενώ θα μπορεί να υποστηρίζει πλήρως το Continuum, προκειμένου να μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει ως έναν φορητό υπολογιστή με τη σύνδεση με περιφερειακά.

To HP Elite X3 θα πωλείται με δύο αξεσουάρ, το Desk Dock, για τη σύνδεση με διάφορα περιφερειακά και το Mobile Extender, το οποίο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα laptop μέσα στο οποίο προσαρμόζεται το HP Elite X3.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons