Στα 69 δολάρια το κόστος αντικατάστασης των Apple AirPods

by Nikos Kaimakamis • On 19-12-2016 • AT 1:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Τα νέα ασύρματα ακουστικά Apple AirPods θα πρέπει να προσέχει μην τα χάσει κανείς, καθώς το κόστος της αντικατάστασής τους θα φτάνει τα 69 δολάρια στις ΗΠΑ. 

Το ίδιο κόστος καλείται να πληρώσει και εκείνος που θα χαλάσει, ή θα σπάσει το ένα από τα δύο Apple AirPods στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική που ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η εταιρεία. Η τιμή των καινούριων Apple AirPods στην αμερικανική αγορά διαμορφώνεται στα 159 δολάρια.

Το καλό είναι ότι ακόμα και αν χαθεί το ένα από τα δύο ακουστικά, ο κάτοχος του ενός πλέον AirPod θα μπορεί να ακούει μουσική, αφού τα Apple AirPods συνδέονται ανεξάρτητα το ένα από το άλλο στην iOS συσκευή ενός χρήστη.

Η τιμή των 69 δολαρίων που ανακοίνωσε η Apple αφορά τόσο στο ένα από τα δύο Apple AirPods, όσο και στη θήκη φόρτισης. Η αλλαγή μπαταρίας σε οποιοδήποτε κομμάτι κοστολογείται στα 49 δολάρια από την Apple, ενώ προβλέπεται επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των 7 δολαρίων περίπου για την αποστολή και μεταφορά των ανταλλακτικών.

Στην περίπτωση πάντως, που κάποιος χάσει ή χαλάσει τη θήκη φόρτισης μαζί με τα Apple AirPods, είναι προτιμότερο και πιο φθηνό να αγοράσει καινούρια και όχι να απευθυνθεί στην Apple για την αντικατάστασή τους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons