Στα 399 ευρώ το Sony PlayStation VR

by Nikos Kaimakamis • On 16-03-2016 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Project-Morpheus-2015

Η Sony ανακοίνωσε την τιμή για το PlayStation VR, η οποία θα διαμορφωθεί στα 399 ευρώ στις διάφορες αγορές που θα κυκλοφορήσει. 

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Game Developer Conference 2016 στο Σαν Φρανσίσκο, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα την τιμή στην οποία θα διαθέσει το δικό της κράνος εικονικής πραγματικότητας, με την τιμή των 399 ευρώ να καθιστά το PlayStation VR ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση. Αυτό, εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε κατόχους της παιχνιδοκονσόλας της Sony.

Τόσο το Oculus Rift όσο και το HTC Vive απαιτούν τη σύνδεση με έναν πολύ ισχυρό υπολογιστή, ο οποίος κοστολογείται περίπου στα 800 – 1000 ευρώ, ενώ οι τιμές τους είναι ακριβότερες από εκείνη του PlayStation VR. Ακόμα και εάν κάποιος δεν έχει στην κατοχή του ένα PlayStation 4, η τιμή του παραμένει χαμηλότερη από εκείνη ενός ισχυρού gaming υπολογιστή.

To Sony PlayStation VR θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Οκτώβριο του 2016 στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Μαζί με την κυκλοφορία του κράνους της Sony, ανακοινώθηκε ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους και 50 τίτλοι παιχνιδιών που θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Virtual Reality. Θα υπάρχει και ένα playroom VR από τη Sony για συνεργατική χρήση περιβαλλόντων δυνητικής πραγματικότητας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons