Έλεγχος γεννήσεων για σκίουρους

by Stefanos Kofopoulos • On 12-12-2006 • AT 11:45 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

squirrel eating

Η κυβέρνηση της Σκωτίας θα χρηματοδοτήσει έρευνα για έλεγχο των γεννήσεων στον πληθυσμό των γκρι σκίουρων που πολλαπλασιάζονται με τρελούς ρυθμούς και απειλούν τον πληθυσμό των κόκκινων σκίουρων.

Δεν λέω καλή η έρευνα και η ιδέα αλλά πως ξέρουν ότι ο πολλαπλασιαμός των γκρι ή η μείωση των κόκκινων δεν είναι απλά κάτι που συμβαίνει ως φυσική επιλογή;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι αλλά δε ξέρεις εάν ο άνθρωπος με τις επεμβάσεις του στο περιβάλλον έχει δώσει προβάδισμα στους γκρι χωρίς να έπρεπε να το κάνει κανείς.
    συνήθως έτσι γίνεται κάποιο είδος εξαφανίζεται από τον πολ/σμο αλλουνού αλλά όχι κάτω από τις φυσικές προυποθέσεις, δε ξέρω εν προκειμένω….. αλλά για να το κάνουν, μάλλον για καλό το κάνουν.

  2. Μπορεί να το κάνουν για καλό ή μπορεί να το κάνουν επειδή οι κόκκινο κάνουν καλύτερα γουναρικά.

    Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Αν όντως ο πληθυσμός των κόκκινων έχει πρόβλημα γιατί δεν εξετάζουν ή ανακοινώνουν ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί φτάσαμε σε αυτό τό σημείο;

  3. Οι γκρι σκίουροι δεν ανήκαν στη φυσική πανίδα της Βρετανίας. Τους έφεραν στα 1900. Επειδή προσαρμόζονται πιο εύκολα απο τους κόκκινους έχουν αρχίσει και υπερισχύουν. Κάτι αστείο και τραγικό μαζί. Οι σκίουροι ξεθάβουν από τα βρετανικά πάρκα το κρακ που κρύβουν οι έμποροι και το τρώνε. Αποτέλεσμα να υπάρχουν κρούσματα επιθετικότητας από σκίουρους ή σκίουροι με συμπτώματα στέρησης!!!

  4. Σκίουροι με συμπτώματα στέρησης.. απίστευτο!

  5. Skiouroi on crack….now that is funny… :)

Top

Show Buttons
Hide Buttons